×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 209 niet laden

Body Behandelingen

Diverse body behandelingen zoals massages, hot stone en scrubs. Evenals bij de gezichtbehandeling wordt bekeken waar bij u het meeste behoefte aan is. De nadruk kan dan komen liggen op de huidconditie om er beter uit te zien, vochtinbrengend of wellicht ook gewoon om te ontstressen. Even weg uit de jachtige wereld. De body behandelingen worden per tijdsblok geboekt. Deze zijn ook zeker voor aanstaande of nieuwe moeders aan te bevelen.

Hot-Stone

Bij de hot-stone massage gebruik ik massage technieken met gebruik van verwarmde basalt stenen. De stenen worden hiervoor in een waterbad verwarmd. Deze speciale basaltstenen die de warme vasthouden zijn afgerond en in combinatie met warme olie werkt de massage zeer ontspannend en ontstressend. Maar de warmte heeft ook een invloed op dieper gelegen huidlagen en zelfs op de spieren. 

 

Body Scrub

Bij de body scrub worden de bovenste dode huidcellen verwijderd. Het is ideaal voor droge en ruwe plekken. Hierdoor voelt de huid weer zacht en fris aan. Ook ziet de huid er weer frisser en beter uit. Bij een body scrub wordt een mengsel van verzorgende en exfoliërende middelen door een speciale handschoen ingemasseerd. Het resultaat is veel beter uitziende en beter aanvoelende huid. Er zijn hierbij verschillende keuzemogelijkheden. Zo kan de bodyscrub gebaseerd zijn op een olie met zoutbasis of een suikerbasis. 

Massage Technieken

Zeker om te ontspannen of te onstressen zijn de massages aan te bevelen. Maar door speciale massage technieken zijn tevens huidverbeteringen aan te brengen zoals door lyfedrainage waardoor afvalstoffen afgevoerd worden. Ik gebruik dan ook diverse massage technieken afhankelijk van het door u beoogde doel. Zoals ayurvedische, lymfedrainage, drukpunt en klassieke massages.

Prijzen

Back Treatment

 

€ 39

De fantastische back treatment. Voor een vermoeide rug.

   

Hot-Stone Massage

 

€ 43

De beroemde hot-stone massage met warma speciale lavastenen. Massage met de stenen om warmte diep in te masseren. Zeer ontspannend en verzorgend voor de spieren. Duur 30 minuten.

   

 

 

U kunt hier ook de gehele prijslijst downloaden.


Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(): Failed opening 'html/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Openingstijden

Maandag   
Dinsdag   
Woensdag   
Donderdag   
Vrijdag      
Zaterdag   
Zondag   

10.00 - 21.00 uur 
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 14.00 uur
gesloten

Contact

Molenweide 77
2614 LJ Delft
06 - 44033792
Carla@urbanbeauty.nl
UrbanBeautyWax

Blijf op de hoogte