×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 209 niet laden

Brazilian Wax

Brazilian wax en harsen in het algemeen is een specialiteit van Urban Beauty. Hier krijgt u de behandeling van een gediplomeerd schoonheidsspecialiste waar jaren van ervaring in zit voor een zo mooi mogelijk resultaat en een zo prettig mogelijke ervaring. Hygiëne is hierbij zeer belangrijk. Omdat het resultaat en de ervaring voorop staan, gebruiken we het grootste assortiment harsen en technieken van Nederland. Deze rijke expertise en ervaring heeft Urban Beauty dan ook een uitstekende reputatie gegeven in intiem harsen. Maar onze speciale aandacht voor onze klanten zal daar zeker aan hebben bijgedragen.

 

Een Brazilian wax gaat iets verder dan een bikinilijn, maar het betekend niet dat al het haar moet worden verwijderd. De schaamlippen en eventueel de bilnaad worden onthaard. En van het overgebleven deel wordt een mooi model gemaakt of helemaal verwijderd indien u dit wenst. Het is wel een delicate behandeling op een delicate plek. Vandaar dat hij door een expert wordt uitgevoerd. We zullen er dan ook alles aan doen de klant op zijn gemak te laten voelen. Zeker de eerste keer. Gêne is nergens voor nodig. We doen het dagelijks en we hebben zelfs speciale behandelingen voor 'first timers'. We zullen stap voor stap door de behandeling gaan zodat je je helemaal op je gemak voelt. [lees meer ....]

Voorbehandeling & Nabehandeling

Voor het mooiste en langdurigste resultaat zijn, naast de goed uitgevoerde harsbehandeling, ook een goede voorbehandeling en nabehandeling heel erg belangrijk. Thuis kun je voorafgaand aan de behandeling al veel doen om de behandeling tot een succes te maken. En ook na de behandeling kun je beter een aantal zaken doen of laten [lees meer ....]

Prijzen

Intiem Wax

American wax

 

€ 28

Reguliere bikini wax met modellering enkel aan de voorkant. Inclusief voor en nabehandeling. Tijdsduur ongeveer 20 minuten. Uitgevoerd door een zeer ervaren wax specialiste.

 

 

French wax

 

€ 33

Bikini wax met modellering aan de voorkant en in het intieme gedeelte. Inclusief voor en nabehandeling. Tijdsduur ongeveer 25 minuten. Uitgevoerd door een zeer ervaren wax specialiste.

 

 

Brazilian wax

 

€ 38

Bikini wax met modellering aan de voorkant, onderkant en achterkant. Hierbij valt ook te kiezen voor volledige haarverwijdering. Model naar keuze. Inclusief voor en nabehandeling. Tijdsduur ongeveer 30 minuten. Uitgevoerd door een zeer ervaren wax specialiste.

 

 

Brazilian Extra

 

€ 45

Bikini wax met modellering aan de voorkant, onderkant en achterkant. Hierbij valt ook te kiezen voor volledige haarverwijdering. Waarbij extra tijd nodig is zoals voor grotere gedeeltes en na een langere tijd.. Inclusief voor en nabehandeling. Tijdsduur ongeveer 40 minuten. Uitgevoerd door een zeer ervaren wax specialiste.

 

 

Intiem Wax Specials

Brazilian First Timer

 

€ 60

Unieke Urban Beauty behandeling; Brazilian wax voor de beginner waarbij extra tijd is uitgetrokken voor een intensieve uitleg en stap voor stap begeleiding. Tevens inclusief verzachtende middelen voor gevoelige momenten. Hierbij wordt extra rekening gehouden met angstige klanten. Uitgevoerd door een zeer ervaren wax specialiste. 

 

 

Ready for the beach

 

€ 84

Pakketbehandeling voor perfecte bikinilook. Hele benen harsen en oksels harsen. Buikgedeelte rond de navel, inclusief een basic intiem wax.(brazilian wax regular). Handig als pakket met korting voor op vakantie.

 

 

Intiem Wax Add-On

Trimming

 

€ 7

De haren bijwerken tot de juiste lengte met een tondeuse als voorbereiding voor het harsen. Indien u niet zelf in staat bent geweest dit te doen.

 

 

Numbing

 

€ 7

Behandeling vooraf met een verzachtende spray die de gebieden minder gevoelig maakt voor de gevoelige mens.

 

 

U kunt hier ook de gehele prijslijst downloaden.


Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(): Failed opening 'html/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Openingstijden

Maandag   
Dinsdag   
Woensdag   
Donderdag   
Vrijdag      
Zaterdag   
Zondag   

10.00 - 21.00 uur 
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 14.00 uur
gesloten

Contact

Molenweide 77
2614 LJ Delft
06 - 44033792
Carla@urbanbeauty.nl
UrbanBeautyWax

Blijf op de hoogte