×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 209 niet laden

Facials

Voor facials met resultaat bent u aan het juiste adres bij Urban Beauty. Na een grondige huidanalyse en in overleg met u wordt bekeken waar u het meest behoefte aan heeft. Wellicht wilt uw huid in een betere conditie krijgen en er jonger uit zien. Wellicht heeft u huidproblemen zoals acné of huidverkleuringen. Maar het kan ook gewoon zo zijn dat u gewoon even wilt relaxen. Of dat u van uw overtollige haren af wilt of meer sprekender ogen wilt hebben. Maar het kan uiteraard een combinatie van allen zijn.

Verschillende Facials

Alle behandelingen zijn inclusief intake, huidanalyse en behandelplan. Exclusief harsen of epileren.

Urban Customized
Een combinatie-behandeling voor een algemeen verbeterings resultaat. Met enkele keuzemogelijkheden waarmee de behandeling speciaal aan uw wensen is aangepast. afhankelijk van wat uw huid op dat moment het beste kan gebruiken.

Customized 60 minuten € 78
Reiniging en daarna een dieptereiniging met scrub lycing of peeling. Verwijdering van verstoppingen en milia's. Masker met penseelmassage. Serum of ampul naar keuze. Dagverzorging als afsluiting.


Customized 90 minuten € 108
De customized 60 minuten behandeling met reiniging en dieptereiniging etc.. Aangevuld met ontspannende technieken, een geurreis met essentiële oliën. Hand,- en voetmassage met warme oliën.


Urban Menu
Een behandeling door Urban Beauty speciaal voor u samengesteld voor een specifiek resultaat.


Anti-Aging € 98
Een herstellende behandeling tegen de tekenen van het ouder worden. Door een verfijning van de huid wordt een stralend effect bereikt. Duur behandeling ongeveer 70 minuten. Uitgebreide reiniging. Inclusief vliesmasker, ampul, en serum. 

Reiniging € 39
Een reinigende behandeling om de huid goed schoon te maken en kleur te geven. Duur is ongeveer 30 minuten. Inclusief reinigen, scrub behandeling, diepte reinigend masker en dagverzorging.


Reiniging Uitgebreid € 68
Een zeer uitgebreide reinigende behandeling. Duur is ongeveer 60 minuten. Inclusief reinigen, scrub behandeling, , lichte massage, diepte reinigend masker. Verwijderen van ongerechtigheden. Afluitend met een dagverzorging.


Ontspannend & Inflamable € 57
Een ontspannende behandeling gericht op het tot rust brengen van de huid. Duur behandeling ongeveer 45 minuten. Inclusief masserende reiniging, een lichte zachte dieptereiniging. Drukpuntmassage. Een verkoelend en reparerend vliesmasker. Met kalmerende
dagverzorging.


Urban Nature € 85
Een behandeling met enkel 100% natuurlijke en biologische schoonheidsprodukten. Duur ongeveer 60 minuten. Geschikt voor overgevoelige huid of personen met een ideële inslag vanwege fairtrade, dierproefvrij gerecyclde verpakkingen en echt puur natuurlijke ingredienten.


Urban Royale € 143
De ultieme verwenbehandeling van kop tot teen voor lichaam en geest. Duur ongeveer 120 minuten. Voor een totaal herboren resultaat. Inclusief behandeling en massages van handen, armen, voeten, onderbenen, hoofd & gezicht, decolleté, nek & schouders

Massage Technieken

Zeker om te ontspannen of te onstressen zijn de massages aan te bevelen. Maar door speciale massage technieken zijn tevens huidverbeteringen aan te brengen zoals door lyfedrainage waardoor afvalstoffen afgevoerd worden. Ik gebruik dan ook diverse massage technieken afhankelijk van het door u beoogde doel. Zoals ayurvedische, lymfedrainage, drukpunt en klassieke massages. Speciaal om te onspannen heb ik de penseel massage.

Wimpers & Wenkbrauwen

Een specialiteit van Urban Beauty zijn onze behandelingen voor wimpers en wenkbrauwen. U kunt hier in detail over lezen op de speciale pagina hiervoor. 

Vliesmaskers

Vliesmaskers zijn uiterst werkzame luxe maskers met een zeer snel effect. Ze bestaan uit gevriesdroogde werkstoffen welke vrij komen bij het aanbrengen gedurende de behandeling over uw gezicht. De werkstoffen hebben nog beter effect door een paraffinemasker hierover aan te brengen. Zeker als u op zoek bent naar een zeer snel effect is dit een aanrader. En dan is de warme weldaad een prettige ervaring. 

Het vliesmasker is als een aparte behandeling te boeken, maar kan ook als add-on worden genomen bij uw bestaande en vertrouwde behandeling. Wilt u de huid rondom uw ogen strakker maken met minder lijntjes, dan is het mogelijk het vliesmasker enkel als oogmasker te nemen, Maar het is ook mogelijk het masker in de hals en nek aan te brengen met een zeer werkzaam serum voor een snelle halslift. 

Urban Beauty heeft een ruim aanbod aan vliesmaskers afhankelijk van uw huid en wat u wilt bereiken. Het hydraterende collageen masker geeft de droge, gespannen en rijpere huid bijvoorbeeld een mooi glad en egaal uiterlijk. Zo hebben we voor iedere huid een specifiek snelle oplossing: 

  • Aloë vera vliesmasker, voor de verwaarloosde, vermoeide en/of geïrriteerde huid, eventueel de acne huid. Gaat infecties tegen, kalmeert en werkt regenererend.
  • Ginkgo biloba vliesmasker , voor de slecht doorbloede, vale of rokershuid. Stimuleert de doorbloeding en werkt regenererend. 
  • Repair vliesmasker, voor een huid die extra verzorging behoeft. Het masker bevat allantoïne en bepanthen als actieve werkstoffen. Hierbij werkt het masker ondersteunend voor de eigen repair capaciteit en werkt revitaliserend.
  • Vitamine E vliesmasker, voor de rijpere gestuwde huid en een huid met teleangiëctasie. Het masker reduceert stuwing en gaat rimpelvorming tegen.

Prijzen

Alle behandelingen zijn inclusief intake, huidanalyse en behandelplan. Exclusief harsen of epileren. Vanwege de in te boeken tijd a.u.b. zo veel mogelijk van de add-ons bij het reserveren vermelden.

Urban Customized

   

Een combinatie-behandeling voor een algemeen verbeterings resultaat. Met enkele keuzemogelijkheden waarmee de behandeling speciaal aan uw wensen is aangepast. Afhankelijk van wat uw huid op dat moment het beste kan gebruiken.

   

Customized 60 minuten

 

€ 78

Reiniging en daarna een dieptereiniging met scrub lycing of peeling. Verwijdering van verstoppingen en milia's. Masker met penseelmassage. Serum of ampul naar keuze. Dagverzorging als afsluiting.

   

Customized 90 minuten

 

€ 108

De customized 60 minuten behandeling met reiniging en dieptereiniging etc.. Aangevuld met ontspannende technieken, een geurreis met essentiële oliën. Hand,- en voetmassage met warme oliën.

   

Urban Menu

   

Een behandeling door Urban Beauty speciaal voor u samengesteld voor een specifiek resultaat.

   

Anti-Aging

 

€ 98

Een herstellende behandeling tegen de tekenen van het ouder worden. Door een verfijning van de huid wordt een stralend effect bereikt. Duur behandeling ongeveer 70 minuten. Uitgebreide reiniging. Inclusief vliesmasker, ampul, en serum.

   

Reiniging

 

€ 39

Een reinigende behandeling om de huid goed schoon te maken en kleur te geven. Duur is ongeveer 30 minuten. Inclusief reinigen, scrub behandeling, diepte reinigend masker en dagverzorging.

   

Reiniging Uitgebreid

 

€ 68

Een zeer uitgebreide reinigende behandeling. Duur is ongeveer 60 minuten. Inclusief reinigen, scrub behandeling, , lichte massage, diepte reinigend masker. Verwijderen van ongerechtigheden. Afluitend met een dagverzorging.

   

Ontspannend & Inflamable

 

€ 57

Een ontspannende behandeling gericht op het tot rust brengen van de huid. Duur behandeling ongeveer 45 minuten. Inclusief masserende reiniging, een lichte zachte dieptereiniging. Drukpuntmassage. Een verkoelend en reparerend vliesmasker. Met kalmerende dagverzorging.

   

Urban Nature

 

€ 85

Een behandeling met enkel 100% natuurlijke en biologische schoonheidsprodukten. Duur ongeveer 60 minuten. Geschikt voor overgevoelige huid of personen met een ideële inslag vanwege fairtrade, dierproefvrij gerecyclde verpakkingen en echt puur natuurlijke ingredienten.

   

Urban Royale

 

€ 143

De ultieme verwenbehandeling van kop tot teen voor lichaam en geest. Duur ongeveer 120 minuten. Voor een totaal herboren resultaat. Inclusief behandeling en massages van handen, armen, voeten, onderbenen, hoofd & gezicht, decolleté, nek & schouders.

   

 

Facial Add-On

Extra oogmasker tijdens facial

 

€ 15

Een extra oogmasker tijdens uw behandeling om extra aandacht aan bijvoorbeeld vermoeide ogen te besteden.

   

Extra ampul tijdens facial

 

€ 15

Keuze uit een van de vele effectieve ampullen tijdens uw facial voor een specifiek resultaat zoals anti-aging.

   

Paraffinevliesmasker behandeling

 

€ 27

Het paraffinemasker isoleert de huid waardoor de werkstoffen optimaal intrekken en de huid goed doorbloedt wordt. Voor een zeer snel resultaat.

   

Galvanic Anti-Aging Treatment

 

€ 33

Een behandeling voor verjonging van de huid met onmiddellijk resultaat. De behandelingsduur is ongeveer 20 minuten en kan zowel apart als onderdeel van uw gezichtsbehandeling worden geboekt.

   

Galvanic Calming Treatment

 

€ 33

Een behandeling om de geïrriteerde huid tot rust te brengen met een onmiddellijk resultaat. De behandelingsduur is ongeveer 20 minuten en kan zowel apart als onderdeel van uw gezichtsbehandeling worden geboekt.

   

U kunt hier ook de gehele prijslijst downloaden.


Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(): Failed opening 'html/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Openingstijden

Maandag   
Dinsdag   
Woensdag   
Donderdag   
Vrijdag      
Zaterdag   
Zondag   

10.00 - 21.00 uur 
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 14.00 uur
gesloten

Contact

Molenweide 77
2614 LJ Delft
06 - 44033792
Carla@urbanbeauty.nl
UrbanBeautyWax

Blijf op de hoogte