Make Up

Professionele make-up resultaten voor een speciale gelegenheid, ook daarvoor kunt u naar Urban Beauty. Make-up is zeker een passie van me. Vandaar dat ik ook een aparte opleiding tot visagiste heb gevolgd. Een opleiding die ik vervolgens heb doorgezet door gevraagd te worden als lid van de Gruppo Select van Mieke Petiet. Ik heb veel ervaring met diverse merken make-up en technieken. En veel van mijn 20 jarige ervaring heb ik dan ook opgedaan met make-up. Dit levert dan ook een fantastisch resultaat op voor uw speciale gelegenheid zoals uw feest of bruiloft.

Applicatie dag make-up

De dag make-up is een lichte make-up die er vooral op gericht is om bij daglicht een natuurlijk uiterlijk te geven. Hij wordt speciaal toegespitst op uw persoonlijke wensen. Hierbij worden technieken toegepast die weinig nadruk op het make-up gebruik leggen.

Applicatie avond make-up

Bij de avond make-up worden wat meer de accenten op ogen en lippen gelegd. Het is een wat prominentere make-up waarbij technieken worden gebruikt die vooral onder kunstlicht tot zijn recht komen. Deze make-up duurt dan ook wat langer om aan te brengen.

Applicatie bruids make-up

De make-up voor bruiden is een combinatie waarbij technieken worden gebruikt die zowel van dichtbij overdag er natuurlijk uitzien als ook accenten heeft die bij foto en film opnamen mooie resultaten geeft. Omdat de make-up vaak voor een langere tijd moet zitten wordt een huidverzorgende ampul als ondergrond gebruikt. Om tevens niets aan het toeval over te laten voor een bruiloft wordt ook vaak geadviseerd vooraf een proef make-up te laten aanbrengen.

Prijzen

Applicatie Make-up

 

€ 35

Een prachtige make-up aangebracht door een professionele visagiste. Speciaal aangepast aan de gelegenheid. Voor bruids make-up, voor een fotosessie of een avondje uit. Prijs per 25 minuten.

   

U kunt hier ook de gehele prijslijst downloaden.


Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(): Failed opening 'html/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Openingstijden

Maandag   
Dinsdag   
Woensdag   
Donderdag   
Vrijdag      
Zaterdag   
Zondag   

10.00 - 21.00 uur 
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 14.00 uur
gesloten

Contact

Molenweide 77
2614 LJ Delft
06 - 44033792
Carla@urbanbeauty.nl
UrbanBeautyWax

Blijf op de hoogte