×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 209 niet laden

Manicure & Pedicure

Bij de spa manicure en spa pedicure ligt de nadruk op het verzorgende aspect en om de handen en voeten er mooi uit te laten zien. Dit inclusief de nagels. Nail art en traditionele pedicure behandelingen vallen hier niet onder. Bij Urban Beauty krijgt u een uitgebreide behandeling met veel zorg en aandacht voor detail. Dit alles in de rustgevende ambiance van de salons van Urban Beauty. Uw handen en voeten zijn dus niet de enigen die worden verwend. 

Spa Manicure & Spa Pedicure

Bij de Spa Manicure en Pedicure van Urban Beauty gaat onze aandacht vooral uit naar het verzorgen en onderhouden van uw natuurlijke nagel. Het is uiteraard per persoon afhankelijk van de conditie van de nagels en handen waar bij de Spa Manicure de nadruk op komt te liggen. De behandeling zelf duurt ongeveer 30 minuten en kan daarnaast worden uitgebreid met een verzorgend paraffinebad en het lakken van de nagels.

In het algemeen worden de handen verzorgd met een handscrub, waarna alle nagels worden gereinigd, gevijld en gepolijst. De nagelriemen worden ook onderhouden en de handen, nagels en nagelriemen worden voorzien van verzorgende producten. Dit alles om ze er weer prachtig uit te laten zien. 

De Spa Manicure is uitermate geschikt om de handen en nagels in een mooie conditie te krijgen voor bijvoorbeeld een bruiloft of andere gebeurtenis.

Paraffine Behandeling

Als uitbreiding van de Spa Manicure en Spa Pedicure kunt u kiezen voor een paraffine behandeling. De aangebrachte verzorgende producten trekken hierdoor beter in de handen en voeten, de nagels en de nagelriemen. Het resultaat is meteen merkbaar door de veel zachter aanvoelende handen en voeten. Bovendien zien ze er ook weer fantastisch uit. 

Nagels lakken

Voor een mooi resultaat is het belangrijk dat er goede producten gebruikt worden. Bovendien moet er een goede voorbehandeling en nabehandeling zijn. Haastwerk geeft zelden een goed resultaat. In eerste instantie worden de nagels ontvet en een hechtingsproduct aangebracht. Hierop wordt een kleurloze basis gelakt. Daardoor heeft de gekleurde lak die in 2 of meer lagen wordt aangebracht een goede basis. Maar men kan ook kiezen voor een 'French Manicure'. Om het geheel stevigheid te geven, stootvast te maken en een mooie glans te geven, wordt een 'top coat' aangebracht. Tot slot wordt met een spray het drogingproces gestimuleerd. Hierbij is precies en egaal lakken belangrijk om een mooi resultaat te krijgen zonder strepen. Zoals u ziet maken we er bij Urban Beauty echt werk van.

Prijzen

Spa Manicure

 

€ 25

Een verzorgende en oppeppende behandeling voor de handen om deze er stralend en verzorgt uit te laten zien. Behandelduur 20 minuten.

   

Spa Pedicure

 

€ 25

Een verzorgende en oppeppende behandeling voor de voeten om deze er stralend en verzorgt uit te laten zien. Behandelduur 20 minuten.

   

Nagellak

 

€ 17

Uw nagels prachtig gelakt met onderlaag en top coating. French manicure ook mogelijk.

   

 

 U kunt hier ook de gehele prijslijst downloaden.


Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(): Failed opening 'html/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Openingstijden

Maandag   
Dinsdag   
Woensdag   
Donderdag   
Vrijdag      
Zaterdag   
Zondag   

10.00 - 21.00 uur 
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 14.00 uur
gesloten

Contact

Molenweide 77
2614 LJ Delft
06 - 44033792
Carla@urbanbeauty.nl
UrbanBeautyWax

Blijf op de hoogte