Arrangementen

Combinatie behandelingen of akties voor een gunstig tarief. Wil je bij voor je bruiloft, wanneer je op vakantie gaat of een totaalpakket voor harsen bijvoorbeeld een totaalpakket aanschaffen, dan heeft Urban Beauty mooie aanbiedingen voor je.

Bruidsarrangementen bruid

Op je bruiloft wil je natuurlijk dat alles perfect is. Voor je make-up bijvoorbeeld laat je van tevoren een proef make-up aanbrengen zodat op de hectische dag zelf alle kleuren al geregeld zijn en ook hoe het totaalplaatje is. Maar ook je nagels moeten de juiste kleur hebben en je handen en wellicht ook je voeten verzorgt. Misschien ook een aantal facials van tevoren voor die mooie uitstraling op de dag zelf. Weelicht ook voor de bruidegom en eventueel familileden. En dit alles gaat dan al snel een totaalpakket worden met een aantal behandelingen voorafgaand aan de dag zelf. Het spreekt vanzelf dat Urban Beauty voor die dag je uiterlijk volledig laat stralen. En ook financieel kunnen we vanwege het totaalpakket je een aantrekkelijk aanbod doen. Hierbij bieden we je kortingen aan afhankelijk van de totaalprijs van alle behandelingen die je voor die dag boekt. Dus het is zeker de moeite waard van tevoren je plannen door te spreken en aan te horen wat we je kunnen bieden. Boek wel ver van tevoren zodat je zeker weet dat Urban Beauty beschikbaar is op de dag zelf.

 

Epilfree Arrangementen 

Epilfree is de unieke natuurlijke methode om haargroei te stoppen. Dat kan op verschillende plekken op je lichaam zijn. Vaak erger je je aan een specifieke plek. Maar het kan natuurlijk dat je op meerdere plekken last hebt van overbeharing en het scheren of harsen tot een minimum wilt beperken. Indien je van tevoren een aantal behandelingen inpland, of je meerdere plekken behandeld wilt hebben, is hier financieel gezien natuurlijk altijd een gunstige afspraak te maken. De korting is uiteraard afhankelijk van het totaalbedrag. Dus blijf niet langer rondlopen met overbeharing en maak een afspraak bij Urban Beauty. We kunnen je dan ook wellicht een aantrekkelijk aanbod doen.

 

Wax Arrangementen

Harsen bij Urban Beauty moet een prettige ervaring zijn. Maar je wilt natuurlijk ook af van je overbeharing. En sommige mensen hebben daar nu eenmaal meer last van dan anderen. Mocht het aantal gebieden dat je wilt laten harsen vrij veel zijn, of wil je van tevoren een aantal afspraken vast laten leggen om regelmatig te laten harsen, dan hebben we bij Urban Beauty ook een aantrekkelijk financieel aanbod. Bespreek het gerust met ons, dan kunnen we je een aantrekkelijk aanbod doen.

Ready for the Beach

Vanwege de vakantie-periode wanneer veel mensen net voor hun vakantie zich nog willen laten harsen, heeft Urban Beauty een speciale aanbieding. De "Ready For The Beach". Voor het harsen van hele benen, oksels, buik en een basic intiem wax betaald u dan geen Euro 117 maar slechts Euro 84.

Prijzen  

 U kunt hier ook de gehele prijslijst downloaden.

 


Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(): Failed opening 'html/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Openingstijden

Maandag   
Dinsdag   
Woensdag   
Donderdag   
Vrijdag      
Zaterdag   
Zondag   

10.00 - 21.00 uur 
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 14.00 uur
gesloten

Contact

Molenweide 77
2614 LJ Delft
06 - 44033792
Carla@urbanbeauty.nl
UrbanBeautyWax

Blijf op de hoogte