×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 209 niet laden

Wenkbrauw & Wimper

Bij Urban Beauty zijn we specialisten in het verkrijgen van een mooie oogopslag. We hebben diverse behandelingen en technieken in huis om uw wimpers en wenkbrauwen er fantastisch uit te laten zien. 

Epileren

In overleg met u wordt vastgesteld welk model wenkbrauw het beste resultaat geeft. Door veel ervaring en inzicht heb ik al heel veel klanten aan mooi gestileerde wenkbrauwen geholpen. En daardoor is het voor mij mogelijk u een goed advies te geven.

Hierbij is het gebruik van de juiste technieken heel belangrijk. Niet alleen om onnodige beschadigingen te voorkomen, maar ook om zo min mogelijk pijn te ervaren. En voor een zeer gevoelige huid of een dunnere huid wordt de roodheid tegengegaan door het gebruik van verzorgende en verzachtende producten.

Mocht het gedeelte om te epileren te groot worden, dan kan ik deze ook waxen. Een speciale techniek die we bij Urban Beauty in huis hebben en waardoor de behandeling korter en dus prettiger uitvalt.

Wenkbrauwen harsen

Het laten harsen van de wenkbrauwen is een nauwkeurig werk dat veel ervaring vereist maar een mooi resultaat geeft dat lang blijft.

Indien je voor een ander model wilt gaan van de wenkbrauwen, is het harsen van de wenkbrauwen een snellere en vaak minder pijnlijke oplossing dan de haartjes één voor één te laten epileren.

Bij het harsen van de wenkbrauwen worden zowel de zichtbare haren verwijdert als de kleine donshaartjes. Tevens vindt er een lichte exfoliatie plaats. Hierdoor voelt het gladder aan als na epileren. Wenkbrauwen harsen is echter niet voor iedereen geschikt. Vooral bij een zeer dunne huid is het niet aan te bevelen.

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen verven gebeurt om verschillende redenen. Indien je lichte of blonde haren hebt, kan het verven er van je meer expressie en een meer gestileerd uiterlijk geven. Ook dunnere haren krijgen door het verven meer ´body´ en lijken hierdoor voller. Grijze haren kun je op deze manier camoufleren. Maar wellicht wil je gewoon een andere, donkerder kleur die beter bij je haarkleur past. Uiteraard gebeurd alles in onderling overleg.

Om een gelijkmatige kleur te krijgen en voor een natuurlijker resultaat breng ik beide wenkbrauwen tegelijk aan en eventueel in meerdere keren. Hierbij is het belangrijk de huid niet mee te kleuren. Een uniek resultaat is dan ook het gevolg, dat uiteraard wat meer tijd vergt en ervaring vereist.

Wimpers verven

Indien je meer expressie in je gezicht wil krijgen is het verven van de wimpers een snelle oplossing. Terwijl met mascara in de buurt van de wortel geen kleur wordt aangebracht en duur van het effect beperkt is, wordt met verven de hele wimper gekleurd en blijft het effect wekenlang zichtbaar. Een effect dat sterker is naarmate de wimperkleur lichter is.

De wimpers kunnen in allerlei kleuren worden geverfd. Omdat men toch met verf in de buurt van de ogen werkt, is het zeker van belang dat dit door een ervaren iemand gebeurt.

 

Prijzen

Epileren

 

€ 15

De wenkbrauwen bijwerken tot een fantastische oogopslag.

   

Epileren compleet

 

€ 19

Complete wenkbrauw sculpting met harsen en epileren voor een nieuw model perfect gestyleerde wenkbrauw. Inclusief voor en nabehandeling.

   

Wenkbrauwen verven

 

€ 16

Wenkbrauwen gekleurd in een volledig bij u passende kleur.

   

Wimpers verven

 

€ 16

Verbeter uw oogopslag met perfect gekleurde wimpers.

   

Wimpers & Wenkbrauw verven combi

 

€ 30

Uw wimpers en wenbrauwen beide perfect passend op kleur gebracht.

   

U kunt hier ook de gehele prijslijst downloaden.


Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(): Failed opening 'html/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Openingstijden

Maandag   
Dinsdag   
Woensdag   
Donderdag   
Vrijdag      
Zaterdag   
Zondag   

10.00 - 21.00 uur 
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 14.00 uur
gesloten

Contact

Molenweide 77
2614 LJ Delft
06 - 44033792
Carla@urbanbeauty.nl
UrbanBeautyWax

Blijf op de hoogte