is bluehost good

Nieuwtje

Augustus 2017: We zijn verhuisd ! Molenweide 77, Delft

Meer info

Urban Beauty is een professionele schoonheidssalon in Delft. We zijn bekend vanwege onze specialiteiten waaronder ontharen, ontspannende behandelingen en vooral behandelingen en producten met resultaat. Voor de Brazilian wax hebben we zelfs klanten uit het buitenland en de gehele regio. In de winkel en bij de behandelingen zijn vooral ethisch verantwoorde producten te vinden die op hun werking en natuurlijke ingrediënten zijn geselecteerd. In een moderne, eigentijdse en ontspannende omgeving zorgen we voor een unieke ervaring.

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 209 niet laden

RESULT

Bij Urban Beauty hebben we diverse behandelingen waarbij resultaat voorop staat. Zoals facial, wimpers en wenbrauwen, visagie etc.

 

Als u snel en goed resultaat wilt dan heeft Urban Beauty een aantal behandelingen voor u. Bij huidproblemen bijvoorbeeld als u streeft naar een prachtige huid met een stralend resultaat. Maar ook als u een prachtige oogopslag wilt bereiken door u wenkbrauwen te laten stylen en uw wimpers te verfraaien. Uw handen en voeten kunnen bij Urban Beauty ook verzorgd worden. En zoekt u naar een mooie make-up voor een speciale gelegenheid zoals een bruiloft, dan heeft Urban Beauty de juiste professionele make-up door een gediplomeerd visagiste. Alles voor een mooi resultaat.

Wilt u een verjongend effect of een verfrissend effect voor een vermoeide huid dan vindt u bij Urban Beauty diverse facials om dit te bereiken. Ook als u al langer rondloopt met huidproblemen kunnen we na een grondige huidanalyse door een ervaren schoonheidsspecialsite u een behandelplan aanbieden om mooi en snel resultaat te krijgen. Maar dit is niet alleen voor het gezicht. Body behandelingen zijn ook mogelijk bij Urban Beauty.

Urban Beauty haalt ook meer uit de mogelijkheden om er beter uit te zien door uw wimpers en wenkbrauwen te restylen. En uw handen en voeten worden ook verwend met een spa manicure of spa pedicure van Urban Beauty.


Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(): Failed opening 'html/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Openingstijden

Maandag   
Dinsdag   
Woensdag   
Donderdag   
Vrijdag      
Zaterdag   
Zondag   

10.00 - 21.00 uur 
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 14.00 uur
gesloten

Contact

Molenweide 77
2614 LJ Delft
06 - 44033792
Carla@urbanbeauty.nl
UrbanBeautyWax

Blijf op de hoogte

Joomla Free Template designed by HostGator Coupon