Nieuws & Akties

 

Augustus 2017: Verhuizing Urban Beauty

Na een lange tijd in het centrum te hebben gezeten, heb ik moeten besluiten weg te gaan. Ik ga natuurlijk wel gewoon door maar dan weer op de plek waar ik ben begonnen. Aan de Molenweide 77 te Delft. Het parkeren is wel een stuk makkelijker. We gaan nu eerst een beetje verbouwen maar begin September ga ik weer aan de slag.

  


December 2015: Kerstaktie 2015; schrijf een review en win !

Zoals beloofd hier dan de start van de nieuwe KERSTACTIE van Urban Beauty. kerstaktie bij Urban Beauty

Tijdens en na de behandelingen krijg ik altijd heel erg veel complimenten. Maar ik wil deze graag delen met iedereen op Facebook, Google en mijn website als recensies. Klanten kunnen hun ervaring delen door het schrijven van een recensie. Op Facebook door heel eenvoudig aan de linkerkant van het scherm te gaan op de Urban Beauty Facebook pagina. Maar je kunt me je recensie ook per mail sturen zodat ik hem op de website kan zetten of op google zoeken naar Urban Beauty Delft waarna je ook een recensie kan schrijven. Elke inzending geldt als aparte recensie. Heb je al eens een recensie geschreven , dan kun je gewoon weer meedoen door een nieuwe te maken. Onder de inzenders verloot ik een shopping tegoed van € 50,- , vrij te besteden als behandeling, product of om deze als kado te geven.

Voor Kerst 2015 zal ik dan de winnaar bekend maken. Vorig jaar heb ik helaas de actie niet kunnen doen, maar de 3 jaar daarvoor was het elke maal een succes.

 


Oktober 2015: Ze zijn er weer; Abonnementen met aantrekkelijke korting.Abonnement Urban Beauty

Veel klanten hebben er een jaar op moeten wachten. Na de laatste keer bleven de aanvragen voor een nieuwe aktie binnenstromen. Urban Beauty heeft daarom op veler verzoek opnieuw de Abonnementen actie opgestart. In Oktober en November bieden we ze weer tijdelijk aan.

Nu 5 dezelfde behandelingen in 1 keer aanschaffen met korting. Het totaalbedrag van de 5 behandelingen bepaald uw korting. Tot € 200 krijgt u 10% over het totaalbedrag. Tussen € 200 en € 350 loopt uw korting op tot 15% van het totaalbedrag en daarboven zelfs 20% korting. Tot en met november kunt u het abonnement aanschaffen voor de prijs vermeld op de huidige prijslijst. Eventuele prijsverhogingen voor 2016 kunt u dus voor zijn. Dat is dus nog eens extra korting ! Aarzel dus niet en profiteer van de extra korting door je abonnement op tijd aan te schaffen.

 


 

Oktober 2014: Absolution. Net nieuw in Nederland, nu verkrijgbaar bij Urban Beauty.

Al langer waren we bij Urban Beauty op zoek naar een natuurlijk merk dat bovendien paste bij de uitstraling die we als Urban Beauty wilden hebben. Een eigentijds merk met een luxe design uitstraling. We waren op zoek naar een echte "wanna have". Het sluit dus perfect aan bij Urban Beauty, zeker ook omdat het, net als een aantal andere producten bij Urban Beauty, een ideële inslag heeft en biologisch gecertificeerd. Maar zonder concessies aan de kwaliteit en exclusiviteit.

Absolution Cosmetica Overview

De producten zijn door de "mix and match" filosofie door de klant aan te passen waardoor de producten het hele jaar door zijn te gebruiken bij de veranderende seizoenen. Maar daardoor is het het ook geschikt voor elke huidtype. En ook zijn de producten voor verschillende toepassingen te gebruiken. Deze compacte lijn is dus ook financieel zeer gunstig door zijn veelzijdigheid.

Maar promotioneel is het merk ook flink aan de weg aan het timmeren. Het is sinds kort in Nederland verkrijgbaar, maar is nu al te vinden in veel glossy's en toonaangevende bladen. Een echte "wanna have" dus die perfect bij ons past..


 

Oktober 2014: Ze zijn er weer; Abonnementen met aantrekkelijke korting.Abonnement Urban Beauty

Na de succesvolle introductie in Maart waarbij het echt storm liep, bleven de vragen van klanten binnenstromen wanneer de Abonnementen weer te krijgen waren. Urban Beauty heeft daarom opnieuw de Abonnementen actie opgestart. In Oktober en November bieden we ze weer tijdelijk aan.

Nu 5 dezelfde behandelingen in 1 keer aanschaffen met korting. Het totaalbedrag van de 5 behandelingen bepaald uw korting. Tot € 200 krijgt u 10% over het totaalbedrag. Tussen € 200 en € 350 loopt uw korting op tot 15% van het totaalbedrag en daarboven zelfs 20% korting. Tot en met november kunt u het abonnement aanschaffen voor de prijs vermeld op de huidige prijslijst. Eventuele prijsverhogingen voor 2015 kunt u dus voor zijn. Dat is dus nog eens extra korting ! Aarzel dus niet en profiteer van de extra korting door je abonnement op tijd aan te schaffen.

  


 

April 2014: Urban Beauty introduceert nieuwe Kadobon

giftvoucher

Een kadobon moet er op zichzelf al uit zien als een kadootje. Tenminste dat vinden we bij Urban Beauty. Onze oude kadobonnen van Nouvital waren op zich niet verkeerd, maar miste net dat kado-gevoel. Daarom hebben we vanaf vandaag nieuwe kadobonnen. Deze zijn niet alleen in de Urban Beauty stijl, maar zien er ook veel leuker uit. Het doet meer denken aan een wenskaart dan een kadobon. Ook is er ruimte voor een persoonlijke boodschap. En natuurlijk, net als bij de oude kadobon, verpakken wij hem feestelijk met leuke strikjes en een aardigheidje. 

 

 


 

Maart 2014: Urban Beauty introduceert "like" aktieFacebook-Like

Hoewel Urban Beauty al een tijdje een Facebook pagina heeft willen we deze nu gaan promoten. Daarom hebben we een aktie gestart waarbij we een aantal grote prijzen verloten. Onder de eerste 500 likes verloten we een kadobon van Urban Beauty van € 75,-. Daarna verloten we bij 1000 likes een Abonnement van Urban Beauty voor 5 behandelingen t.w.v. ongeveer € 150,- onder iedereen. Mochten we meer likes krijgen dan verloten we bij 1500 likes een Abonnement van Urban Beauty voor 5 behandelingen t.w.v. ongeveer € 300,- en kun je een heel seizoen genieten bij Urban Beauty.

 


 

Maart 2014: Urban Beauty introduceert nieuwe Abonnementen met aantrekkelijke korting.Abonnement Urban Beauty

Nu 5 dezelfde behandelingen in 1 keer aanschaffen met korting. Het totaalbedrag van de 5 behandelingen bepaald uw korting. Tot € 200 krijgt u 10% over het totaalbedrag. Tussen € 200 en € 350 loopt uw korting op tot 15% van het totaalbedrag en daarboven zelfs 20% korting.

Tijdelijk kunt u tot en met April bovendien het abonnement aanschaffen voor de prijs vermeld op de oude prijslijst van voor 1 Maart. Dat is dus nog eens extra korting ! Aarzel dus niet en profiteer van de extra korting door je abonnement op tijd aan te schaffen.

 


 

November 2013: Urban Beauty lanceert nieuwe website.

Omdat de hoeveelheid informatie waar klanten om vroegen niet meer goed paste op de oude website en onze nieuwe vestiging in de stad een toch wel iets moderner en up-to-date website vereiste, was het wel nodig een nieuwe te lanceren. Vanaf vandaag kunnen de klanten dus bij de nieuwe website. Hij is vrij nieuw, dus als u opmerkingen of aanmerkingen heeft, dan hoor ik die graag van u. 


 

9 Juli 2012: Ready for the Beach wax aanbieding

Vanwege de vakantie-periode wanneer veel mensen net voor hun vakantie zich nog willen laten harsen, heeft Urban Beauty een speciale aanbieding. De "Ready For The Beach". Voor het harsen van hele benen, oksels, buik en een basic intiem wax betaald u dan geen Euro 97,- maar slechts Euro 75,-.


 

30 Mei 2012: Urban Beauty wordt Alexami depositaire.

Urban Beauty was al lang op zoek naar een goed cosmetica merk met make-up van natuurlijke oorsprong en zonder schadelijke ingrediënten. Alexami uit Australië is er na een lange zoektocht uitgekomen. Vanaf vandaag is Alexami dus ook bij Urban Beauty verkrijgbaar.


 

1 Maart 2012: Urban Beauty wordt Esse depositaire.

Esse organic skincare, de volledig natuurlijke en zeer effectieve huidproducten uit Zuid-Afrika, zijn vanaf nu ook bij Urban Beauty verkrijgbaar. Het snel groeiende merk is door Urban Beauty uitgekozen door zijn werkzaamheid en innoverende aanpak.   


 

8 Februari 2012: Urban Beauty verhuist naar het centrum.

Na maanden van verbouwing en hard werken is de nieuwe vestiging dan eindelijk klaar. In ieder geval geef ik daar nu mijn behandeling en zijn de salons klaar. De officiele opening moet nog gebeuren, maar dat gebeurt wel later. Het is heel mooi geworden moet ik zeggen. Ik zit dus nu echt in het centrum in de Kruisstraat 33. Dat is in de straat bij de Blokker, tegenover de Dynabyte. Kom anders gerust een kijkje nemen.


 
2 Juni 2010: Verslag van 29 mei, de viva la donna dag.

29 mei was het dan zo ver. Viva la Donna dag bij Urban Beauty. In de aanloop naar deze dag, waarin we gratis behandelingen geven aan vrouwen die zijn geraakt door de ziekte kanker, hadden we al heel veel werk moeten verzetten. Het was onze eerste viva la donna dag en wisten dus totaal niet wat we moesten verwachten.
Lees hier het hele verhaal.


 

1 Mei 2010: Op 29 Mei, Viva la Donna dag bij Urban Beauty.

Op 29 mei geef ik belangeloos en gratis behandelingen aan vrouwen die getroffen zijn door kanker. Je weer even vrouw laten voelen en je ziekte even kunnen vergeten. Om ze te laten stralen en lekker te laten ontspannen. Dat is het doel van deze Viva la Donna dag. Het is een initiatief van de stichting Viva la Donna waardoor vrouwen door de behandeling weer positiever tegen het leven gaan aankijken. Persoonlijke aandacht blijkt namelijk het herstel te bevorderen. Meer informatie over de stichting kun je vinden op de website van viva la donna.


 
17 Maart 2010: Urban Beauty start met Epilfree.

Epilfree, het middel om op een natuurlijke manier blijvend van ongewenst haar af te komen is nu ook als behandeling bij Urban Beauty te krijgen. Na de harsbehandeling wordt het middel in 2 stappen aangebracht en pakt de, na het harsen, bloot liggende haarmatrix aan. 


 
19 February 2010: English website translation is online.

Speciaal voor de Engels sprekende klanten die in steeds grotere aantallen Urban Beauty weten te vinden, heb ik een Engelse versie online gezet. Deze is eenvoudig te vinden door in de rechter bovenhoek de Engelse optie aan te klikken.


 

5 Februari 2010: PIN betalen mogelijk.

Het heeft een tijdje geduurd, maar nu is ook betalen met PIN mogelijk. Na veel vragen of het mogelijk was om te pinnen, heb ik dan eindelijk een goede leverancier gevonden. En in de korte tijd dat de PIN aanwezig is, is hij al intensief gebruikt.


 
28 Januari 2010: Tijdelijk gevoelloos

Speciaal voor de overgevoelige klanten heb ik sinds kort de mogelijkheid om tegen een geringe meerprijs een spray aan te brengen. Deze spray maakt de huid tijdelijk gevoellozer na ingetrokken te zijn. Iets dat vooral handig is bij harsbehandelingen. Dit gevoel blijft kort doorwerken na de harsbehandeling. Het is wellicht een idee als je erg opziet tegen harsen of specifiek een Brazilian wax.


 

28 Januari 2010: Urban Beauty ANBOS lid

Sinds begin dit jaar is Urban Beauty kernlid van de Algemene Nederlandse Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging.


 

9 Juni 2009: Viva la Donna

Urban Beauty steunt het initiaief Viva la Donna. Viva la Donna is een intiatief van de Viva la Donna stichting om vrouwen met kanker een leuke dag te bezorgen. Op een nog vast te leggen dag kan men bij Urban Beauty dan lekker verwend worden. 17 Mei 2009: Nieuwe website is online

Vandaag is mijn nieuwe website online gegaan. Het heeft een tijdje geduurd, maar hij mag er wezen. Kijk gerust rond en schrijf me een berichtje wat je er van vindt.
Hoewel de eerste website voldeed, was het toch wel nodig een nieuwe op te starten. Met iets meer informatie en een wat representatievere 'look'.


1 Mei 2009: Nu ook kadobonnen.

Sinds kort heb ik nu ook kadobonnen. Speciaal voor de gelegenheid verpak ik ze mooi, want het oog wil ook wat.

Zoals beloofd hier dan de start van de nieuwe KERSTACTIE van Urban Beauty.

 

Tijdens en na de behandelingen krijg ik altijd heel erg veel complimenten. Maar ik wil deze graag delen met iedereen op Facebook, Google en mijn website als recensies.

 

Klanten kunnen hun ervaring delen door het schrijven van een recensie. Hier op Facebook heel eenvoudig aan de linkerkant van het scherm. Maar je kunt me je recensie ook per mail sturen of op google zoeken naar Urban Beauty Delft waarna je ook een recensie kan schrijven. Elke inzending geldt als aparte recensie. Heb je al eens een recensie geschreven , dan kun je gewoon weer meedoen door een nieuwe te maken.

 

Onder de inzenders verloot ik een shopping tegoed van 50,- , vrij te besteden als behandeling, product of om deze als kado te geven.

 

Voor Kerst 2015 zal ik dan de winnaar bekend maken. Vorig jaar heb ik helaas de actie niet kunnen doen, maar de 3 jaar daarvoor was het elke maal een succes. 


Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(html/template.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Warning: include(): Failed opening 'html/template.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/urbanbeauty.nl/public_html/templates/ajt002_j25/index.php on line 190

Openingstijden

Maandag   
Dinsdag   
Woensdag   
Donderdag   
Vrijdag      
Zaterdag   
Zondag   

10.00 - 21.00 uur 
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 14.00 uur
gesloten

Contact

Molenweide 77
2614 LJ Delft
06 - 44033792
Carla@urbanbeauty.nl
UrbanBeautyWax

Blijf op de hoogte